Az asztalitenisz diákolimpia megyei döntőjének  2018.12.04-én Soltvadkert adott otthont. Résztvevők a megye három körzetében korábban megrendezett selejtezők 1-3.helyen végzett egyéni versenyzői és az 1-2.helyezést elért csapatai lehettek. A KSE Asztalitenisz Szakosztály tíz versenyzője indult a körzeti válogatón,és közülük nyolc jutott ide, a megyei döntőbe. Sajnos,szakosztályunk egyik tehetsége; Győri Martin  betegség miatt nem vállalta a részvételt, így a III-IV. korcsoportban éremesélyes fiú csapatunk minden mérkőzését 0-1-ről kezdte. Végül a harmadik helyért játszhattak, de 2:1-re kikaptak.

III-IV. kcs. fiú csapat: Vida Zolta, Viola-Sztricsevits Zsombor ( Nagyasszonyunk Katolikus Isk.) :  IV. hely

III-IV. kcs. lány egyéni  indulóink: Szarvas Nadin , Horváth Elvíra (Kertvárosi Iskola) , Balogh Adrienn (Nagyasszonyunk Katolikus Iskola) nem jutottak tovább a csoportjukból, így nem játszhattak a dobogóért.

III-IV. kcs. lány csapat : Horváth Elvíra, Szarvas Nadin, Varga Flóra (Kertvárosi Iskola) alkotta csapatunk nagyszerű játékkal döntőbe jutott, de itt egy erősebb csapattal szemben alul maradt, így ezüst éremmel tért haza.

III-IV. kcs.fiú egyéni : Vida Zolta (Nagyasszonyunk Katolikus Isk.), szakosztályunk  utánpótlás csapatának tehetsége veretlenül jutott a dobogó legfelső fokára, így 2019.február közepén Karcagon fog küzdeni az országos diákolimpiai bajnoki címért.

Zolta nagyszerű sikere mellett fontos kiemelni Balogh Adriennt, aki betegen is vállalta a megmérettetést és Varga Flórát, akinek egy régóta elhúzódó sérülés nem teszi lehetővé az edzést, de ennek ellenére asztalhoz állt és győzelme döntőbe juttatta csapatát.

Hozzászólások

hozzászólás