Cégünkről

Kalocsai Kereskedelmi és Tanácsadási Bt.

A Kalocsai Kereskedelmi és Tanácsadási Bt. több mint két évtizedes múlttal rendelkezik.

A cég fő profiljai; hirdetési- és információs lap kiadása, egyéb hirdetési felületek (óriásplakát, szórólap, fényújság) értékesítése, ill. az angol nyelv oktatása, vizsgáztatás, fordítás, idegenvezetés.

Tevékenységi köreinkbe tartozik a térség legnagyobb példányszámú hirdetési és információs lapjának, a Bónusz Press újságnak a kiadása, mellyel mintegy 42.000 olvasó elérése lehetséges. Ennek köszönhetően hatékony megjelenési lehetőséget tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Partnereink között éppúgy megtalálható a Paksi Atomerőmű Zrt., mint a kisebb egyéni vállalkozások.

Szolgáltatásaink körében az óriásplakátokon való céges megjelenést is biztosítani tudjuk. Ennek köszönhetően több felületen történő kombinált és hatékony reklámot nyújtunk Önnek.

Az angol nyelv oktatása területen kimagasló eredményeket tudunk felmutatni Péjóné Kovács Zsuzsanna jóvoltából, aki vizsgáztatói tapasztalatait, az egyedi színvonalú nyelvi labor adta lehetőségekkel párosítva készíti fel az érdeklődőket a különböző szintű nyelvvizsgákra. Ha cégének külföldi partnerei vannak és angol fordításra van szüksége, akkor abban is segítséget tudunk nyújtani.

Fenti tevékenységi körökben várjuk szíves megkeresését.

Péjó Zoltán

Péjó Zoltán
ügyvezető
E-mail küldés

Péjóné Kovács Zsuzsanna

Péjóné Kovács
Zsuzsanna 

angoltanár, idegenvezető
E-mail küldés

Okvátovityné Bánhidai Bea

Okvátovityné Bánhidai Beáta
tördelőszerkesztő
E-mail küldés

Dinnyés Dóra
értékesítési vezető
E-mail küldés

Kapcsolat

Székhely: 
6300 Kalocsa Damjanich J. u. 30.

Telephely: 
6300 Kalocsa Szt. István u. 35.
(Sétáló utca)

Telefon: 
0620/3-980-790, 0620/224 24 85

E-mail: hirdetes@bonuszpress.hu