ASZTALITENISZ

0
285

A múlt hónap végén, négy napon belül két fontos megyei rendezvényen vettünk részt.

Augusztus 28-án Baján az újoncok, 31-én Soltvadkerten a serdülők asztalitenisz bajnoksága került lebonyolításra.

Újonc, U13 kategó-riában Svecz Olga remek játékkal, veretlenül végzett az első helyen. Fiú U13-ban Wiedner Mátét egy győzelem választotta el a dobogós helyezéstől, a négy közé jutásért kapott ki.

A serdülő megyei bajnokságon is újoncok képviselték szakosztályunkat.

Délelőtt, az U15-ös lányok mezőnyében

Svecz Olga egyéniben a négyközé jutásért vereséget szenvedett, míg párosban, egy soltvadkerti kislánnyal bronzérmes lett. 

Délután az U15-ös fiúknál, egyéniben Réfy Mór bronzérmet szerzett, míg Wiedner Máté a csoportjából nem jutott tovább. Párosban Réfy és Wiedner a dobogó harmadik helyén

végzett.

Júniusban a férfiaknak, szeptember 11-én pedig a nőknek rendeztek nemzetközi asztalitenisz versenyt Soltvadkerten. Egy úniós projekt keretében ( Interreg-IPA CBC), Magyar-Szerb közös rendezésű versenyen, a legkisebbektől (U7) a felnőttekig, 7 korcsoportban zajlottak a küzdelmek.

Asztalitenisz szakosztályunk egy versenyzővel vett részt ezen a rendezvényen. Svecz Olga saját korcsoportjában, U13-ban magabiztos játékkal állhatott a dobogó legfelső fokára.  Egy korosztállyal feljebb, S15-ben a négyközé jutásért kikapott, az ifik között pedig a csoportjából nem jutott tovább.

Ezen az élménydús, fárasztó versenyen Olginak “jóból-rosszból ” kijutott, ami a tapasztalatszerzés természetes velejárója, de az újabb sikere további motivációra adhat erőt.                                           Farkas Zoltán

Hozzászólások

hozzászólás

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here