ELFELEJTETTEK TÁJÉKOZTATNI

0
221

Semmilyen közlemény nem került kiadásra, sem a kivitelezők, sem pedig a hozzájáruló nyilatkozatot adó kalocsai Önkormányzat részéről, hogy átalakítanak, ?felújítanak? bizonyos útszakaszokat. Az értelmetlennek tűnő útfelújításról, ami Kalocsa és Negyven-szállás közötti útszakaszt érinti, semmilyen értesítés nem érkezett, sem az ott lakók, sem pedig a sajtó részére, illetve a város honlapján sem található erről semmilyen információ. (Az út jó állapotú volt, nemúgy, mint az 51-es út Budapest felőli bevezető szakasza, amely évtizedek óta igényelne egy ilyen jellegű felújítást.) Senki sem tudja, hogy mikorra várható a munkálatok befejezése.

Hasonló módon elmaradt a tájékoztatás, az 51-es út Baja felőli, Damjanich J. utca felé vezető lehajtósávjának, illetve a 51-es út és Rákóczi utca közötti szakaszának lezárásáról. Azt sem kérdezte meg senki az ott

élőktől, hogy akarják-e a jövőben, hogy ezen a szakaszon legyen az új bevásárló udvarból kihajtók fordító útvonala, mivel onnan majd csak balra lehet kihajtani az 51-es főútra, de aki Baja irányába menne, az majd itt tud megfordulni a Rákóczi utca érintésével.  

Hozzászólások

hozzászólás

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here