A kalocsai vásárlók egyik kedvelt üzlete a belvárosban, a piacterek szomszédságában található COOP ABC. Az elmúlt évtizedekben is jelentős forgalmat bonyolított a Híd-Coop Zrt. működtetésében a bolt, most azonban további forgalomnövekedésre számítanak a tulajdonosok, hiszen az elmúlt év utolsó hónapjára elkészültek az üzlet teljes felújításával és a berendezések, hűtőpultok cseréje is megtörtént.

Az új környezetben minőségi gyümölcs- és zöldségkínálattal, hazai hűtött hús- és tejáruval, italokkal, vegyiáruval és a mindennapokban szükséges élelmiszerekkel, papíráruval, újságokkal, friss felvágottakkal és húsáruval is várják a vásárlókat.

A megszokott kalocsai pékárú mellett, frissen helyben sütött péktermékekkel is megörvendeztetik a betérőket, így szinte mindig van meleg pékárú a boltban. Az új burkolattal, automata ajtóval ellátott üzlettérben minden a vásárlók igényeit igyekszik kielégíteni és még a sorbanállás sem jellemző, hiszen elegendő szakember van az üzletben a pénztáraknál, ill a kiszolgáló pultoknál is.

Az eladók előzékenyek, kedvesek, akiktől bátran kérdezhetünk, ha tanácsra, vagy eligazításra van szükségünk egy-egy termék megtalálását, vagy jellemzőit illetően. Ebben is különböznek a nagy multinacionális kereskedelmi egységektől, hogy emberközpontúak. A többszáz sajátmárkás minőségi terméket, hazai beszállítók gyártják, így vásárlásainkkal a magyar vállalkozásokat is segítjük.

Hozzászólások

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkKARATE
Következő cikkSZÓTÁRBAN A SVÁB SZAVAK