2020. augusztus 22-én Pörbölyön álltak starthoz a Hajnal Lovassport Egyesület versenyzői.

50-60 centiméteres díjugratásban ideális időt kellett lovagolni, mely 76 másodpercre lett meghatározva.

Hajnal Franciska és Salvador 76,34 másodperc alatt teljesítették a pályát azonban egy akadályt levertek, így 4 hibaponttal zárták a versenyszámot.

Ugyanebben a versenyszámban Veszelovszki Réka Pankával 72,26 másodperc alatt teljesítette a pályát, míg Ferencz Dominika Mózessel 67,70 másodperc alatt, mely a 12. és 14. helyekre volt elég.

60-70 centiméteres díjugratásban Ferencz Dominika és Hajnal Franciska is hibátlanul teljesítették a pályát, azonban az összevetésben ütöttek, így a 11. és a 13. helyen végeztek.

Díjugrató váltóban Ferencz Dominika és Veszelovszki Réka 3. helyezést értek el, míg Hajnal Franciska és Horváth Luca (Paksi Fogat Sport Egyesület) bár a legrövidebb idő alatt teljesítették a pályát, egy verőhiba miatt a 8. helyen végeztek.

Gyermek ügyességi versenyszámban Skaczel-Varga Mira élete első versenyén hibátlanul teljesítette a pályát Ibivel.

Ifjúsági ügyességi kategóriában 45 indulóból Ferencz Dominika 2. helyezést ért el, míg Veszelovszki Réka a 9. helyen végzett. Molnár Hanka pályatévesztés miatt 3 hibapontot kapott így a mezőny végén végzett.

Felnőtt ügyességiben Hajnal Franciska 2. helyezést ért el Ibi nevű lovával, Salvadorral pedig a 8. helyet szerezték meg.

Ügyességi váltóban a Fodor Fanni (Pincehelyi LSE), Hajnal Franciska és Horváth Luca (Paksi Fogat Sport Egyesület) által alkotott trió megnyerte a versenyszámot, míg a harmadik helyen a Ferencz Dominika, Molnár Hanka és Veszelovszki Réka által alkotott csapat végzett.

Gratulálunk minden versenyzőnek!

Hozzászólások

hozzászólás