A hosszú kényszer-kihagyást követően nagy izgalommal várták a KSE Ciglédi úti Karate Szakosztály versenyzői az őszi verseny időszakot.

A kormányrendeletek és a Karate Szakszövetség szigorú előírásait betartva, max. 500 fős létszám és szájmaszk viselése mellett került megrendezésre október 3-án, a 2020. évi Utánpótlás Magyar Bajnokság Budapesten. A Kalocsai Ciglédi úti karatékák közül 6 versenyző készült a megmérettetésre, ahol az alábbi dobogós helyezések születtek;

A legeredményesebb versenyző Jáksó Márkó lett, aki márciusban megnyerte a Diákolimpia Országos Döntőjét, most pedig megszerezte az Utánpótlás Bajnoka címet. A gyermek lányok küzdelmeiben Szemerédi Lili II. helyezést, míg a fiúknál könnyűsúlyban Matos Milán, nehézsúlyban Kozma Patrik III. helyezést értek el.

KSE Karate Szakosztály Ciglédi úti edzőtermébe, az új tanévben induló gyermek-, és felnőtt, karate és önvédelmi csoportjaiba várja a jelentkezőket.

Beiratkozás elött részt vehetsz kettő hét próbaedzésen!

Érdeklődni személyesen a Ciglédi úti Karate Edzőteremben, vagy Szűcs Zsolt szakosztályvezetőnél; a 0620/3310-298-as telefonszámon lehet.

Hozzászólások

hozzászólás