HATALOMMEGTARTÁSI TECHNIKÁK

Manapság a hatalom megőrzésének kulcsa az állampolgárok képzeteinek manipulálásában rejlik.

Például felnagyíthatunk egy egyszerű idegenrendészeti kérdést; Bejöhetnek-e az országunkba ellenőrizetlenül a menekültek? (Szinte mindenki egyetért a válaszban, hogy nem!) és olyan mérvű félelmet generálhatunk az emberek fejében, hogy az minél nagyobb számban egységbe tömörítse Őket. Mindeközben persze harcot kell hirdetni a hatalom nézeteit kritizálók ellen; legyen az akár az Unió, az ellenzék, civil szervezetek, vagy netán egy messze élő milliárdos. Az sem árt, ha ezeket a személyeket oly módon démonizáljuk, hogy az már a józan ész határait is túlszárnyalja. A fenti célok megvalósításához elengedhetetlen az összes közszolgálati médium propaganda szócsővé való silányítása, amelyek naponta több órában szajkózzák majd a félelemkeltő, de egyben manipulatív híreket. Ha ez nem volna elég, akkor vegyük meg a lehető legtöbb helyi rádiót, ill. a megyei lapokat is, hogy teljes lehessen az agymosás.

A fenti célok megvalósításával nagyon jól járhatunk, mert eltereljük az emberek figyelmét a valós, mindennapi problémákról, mint például az orvos-, vagy pl. a szakemberhiány. Nem kerülnek a közbeszédbe a külföldre vándorlás okai, a cigányság helyzete, a magoltatásra épülő, a gondolkodást, vitát nem prioritásként kezelő oktatás, a közpénzek lenyúlása, az állami földek megszerzésének érdekes pályáztatása és még sorolhatnánk. Micsoda nagyszerű technika ez a félelemkeltés, mert vele párhuzamosan felléphetünk megmentőként és a hatalom máris a Miénk maradhat. Azt sem árt elintézni, hogy a ránk nézve kínos ügyekben, az ügyészség ne indítson nyomozást, vagy legalábbis halassza azokat minimum a választások utáni időszakra. Ja igen, minden fontosabb pozícióba ültessünk pártkatonákat, akik a döntéseinket nem kérdőjelezik meg akkor sem, ha az egy oltári nagy hülyeség.

Lehetőleg csoportosítsuk a választási körzetek településeit úgy, hogy a településeken élők korábbi szavazási arányait figyelembe véve a mi oldalunkra eső szavazatok kerülhessenek többségbe és így alakítsunk ki új választási körzeteket. Ja és akit lehet, azokat ugrasszuk egymásnak, hogy az “oszd meg és uralkodj” elve is érvényesüljön.

Az ország focipályáján a páholyból röhögnek rajtunk, de Mi nem halljuk, mert egymásra szórjuk az átkokat.                                                                               Péjó Zoltán

Hozzászólások

hozzászólás

MEGOSZTÁS
Előző cikkSÜLLYED AZ ATOMERŐMŰ
Következő cikkVÁLASZTÁS